diumenge, 13 de juny de 2010

Palamós


Lluny del que seria la zona tradicional de la gralla, camp de l'avellana i penedès..., a la costa brava hi ha un bonic poble, habitat durant els mesos d'estiu per més guiris que catalans, anomenat Palamós.

En general el sector de grallers amb que m'identifico considerem que més amunt del besòs poca cosa es salva... d'aquestes coses que s'han de salvar hi ha la colla grallera/gegantera de Palamós.

Any rere any, i ja en son 11!, han organitzat el "Tu Tries" una trobada de grallers, que si bé els primers 9 anys va ser en format de concurs de colles gralleres, aquests dos últims s'ha suprimit el concurs i s'han fet diferents canvis, enguany hi ha hagut un trobada de balls i entremesos d'arreu del territori (aquest cop de Canyelles) sopar popular amb concert del grup ameba, cercataskes amb el nou espectacle dels Quatrevents: Quantrevent On Tour.K i aquest matí trobada gegantera, vermuth i final de festa.

Enguany ha sigut el quart cop que hi he anat. Els tres primers cops van ser quan es feia el concurs (i vaig pujar al podi en totes els ocasions!!!!!!!) i les celebracions posteriors van ser dignes de recordar!

Ahir, no hi havia concurs, després del sopar cercataskes pel centre del poblet.
Vam aprofitar per estrenar el nou format de cercavila dels quatrevents: "Correbars" o "Ball de Gralles Intinerant": ben abillats per l'ocasió: samarretes del grup, barrets de "lentejuelas" blaus i negres, frontals per llegir les partitures, pals de llum, antenes de colors i confeti!
Valoració molt positiva! un format que va funcionar molt bé!! el seguirem explotant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada