dimecres, 15 de juliol de 2009

Balanç de l'estiu (II)

Tornat de Tànger diversos fets s'havien de succeir en un breu període de temps:
St Joan, St Pere, Campaments, Anar a Portugal i tornar a campes.

St Joan: 24-VI

Festa Major a Valls i dia del Pregó de la festa major de Reus: desde fa uns anys la "cercavila del masclet" el bou amb arròs i el concert de Metralla a les peixetaries.

(el hit de la festa major)St Pere: 28 i 29 -VI

Festa Major de Reus: Desde ben petit, el meu estiu sempre ha començat amb St.Pere, a Reus. Recordo anys d'anar corrent desde casa els avis cap al Mercadal per veure els gegants, els nanos, els xiquets... recordo el meu primer any de tocar amb les Gitanetes; els anys amb els xiquets, l'any dels gegants (el més cansat de tots!!) i desde en fa tres amb Metralla acompanyant el Lleó. Com cada St. Pere grans moments: la festa a les peixateries abans de la processó; l'estrena de la suite mejicana; una nit amb converses ben freaks... en resum: Festa Major


Campaments (I):
1 i 2 del VII

Breu estada de campaments: el dia 3 concert amb La Mata Negra i a més vaig haver de baixar un dia abans del compte gràcies a la furgoneta averiada que ens van donar.

Portugal: 3, 4 i 5 del VII

Amb la Mata Negra, feiem cap a la bonica població de Pinhal Novo (a 30 km de Lisboa) per participar en el Festival Internacional de Gegants, tocant el dissabte en un escenariet; fent de telones d'un gran grup: Os Roncos do Diablo.

Viatge de 15 hores d'autocar, i estada fugaç a la població
. Gran concert amb un públic si més no: desconegut.


I Campaments (II): 6 - 11 del VII

Tornat del viatge a Portugal; després d'haver aterrat al Prat a les 12 del matí, haver dinat i fet la motxilla a casa cap a les 7 pujava al tren, que m'havia de dur fins a lleida, on m'havia d'esperar la furgoneta (en aquest cas furgobruta) i portar-me cap a Ivars de Noguera: població on teniem muntat el campament.
Valoració molt positiva dels campaments (o dels dies q
ue i vaig ser). Els follets son molt cracks i es fan estimar molt! A més els paios van aconseguir trobar la manera de tornar de l'edat mitjana al nostre temps, havent derrotat a la bruixa amb una maniobra de distracció i molt d'enginy i havent conegut diferents aspectes de la cultura medieval: els pagesos, els gremis, els mercaders, el clergat, les justes i els cavallers, els joglars...2 comentaris:

 1. Em pregunto per què érem tots dos a Portugal i jo no ho sabia... (tot i que jo residia al nord).

  Un bon espai de diari personal, aquest que has creat. Tal com he llegit que deies a la primera publicació, a veure si aconsegueixes la continuïtat que desitges!

  Creo un enllaç al meu blog que condueixi cap aquí, val? :D

  ResponElimina
 2. uooo! Manué! amb blog!
  Que bé!
  Petunet!

  ResponElimina