divendres, 24 de desembre del 2010

La Carta als Reis(Reixus Mags)

Estimats reis mags: com que això del web 2.0 mola moolt, enguany he decidit que us faré la carta i la penjaré al meu blog, us passaré un enllaç al “post” via Twitter i us buscaré el perfil al Facebook.

Enguany crec que m’he portat bastant bé: tot i que no he estudiat totes les hores que demana el professor he tocat moltes estones, he sigut cada cop més puntual a les classes però les del matí hauré de millorar-ho… a més enguany he pres la decissió de marxar d’erasmus a finlàndia per tal d’estudiar música i espavilar-me una mica més del que estic acostumat.

Per tot això m’agradaria que em portéssiu les següents coses.

- A me mare una mica més de paciència, ja que li costa molt d’entendre que els meus mínims de neteja difereixen una mica dels seus

- Al pare que comenci a mirar-se la infinita col·lecció de pelis en blanc i negre que té, i d’aquesta manera es deixi de preucupar per tot el que passa al seu voltant!

- A ma germana porteu-li unes dosis de decissió i que no es pensi les coses 30 cops abans de fer-les!

- I per mi una bona ratxa de canyes de gralla, tarota, xirimia, clarinet…

- Una micona de temps per tocar tots els instruments

- Un teletransport per ser al mateix temps a dos llocs diferents

- Força, esforç i ànims per no rajar-me de l’erasmus i tornar a casa abans de temps.

- Finalment, al Tribunal Constitucional, al Suprem, al PP, a Ciutadans i a tots els desgraciats que volen que siguem esppanyols un bon tou de carbó per cremar-los a la foguera.

Moltes Gràcies!

Manu Sabaté

p.d. a casa a la nit de reis hi trobareu una mica de fruita, una mica de turrons, d’aigua i ratafia per donar-vos força al llarg de la jornada.

1 comentari:

  1. jaja que crac :p

    i pobre de tu que et "rajis" de l'erasmus eh!!!

    au, bona nit pernilot ;)

    ResponElimina