diumenge, 12 de desembre del 2010

El Futur



Fa tres anys, vaig començar a fer classes de gralla al CEIP Ferran Sunyer, escola situada al bell mig de Sant Antoni, entre el Raval i el Poble Sec.

Una escola admirable per moltes i moltes coses, escola verda, integradora, amb un predomini del Català, i a més a més, desde divendres reconeguda per la Confederació d'Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana amb el premi del 2n concurs projectes de treball de la cultura tradicional catalana a l'escola i a l'aula.

Paral·lelament també vaig començar a "matxacar" els grallers i els timbaler dels Castellers, per tal de garantir unes gralles a l'alçada dels castells que la colla fa. Dins d'aquest grup, cal destacar la figura del timbaler que és el més petit de tots.


Avui ha sigut un bon dia, un dia d'aquells en el que pots estar orgullós de la feina que has fet i el més important, que tot aquest treball pot tenir (i tindrà) una projecció i una continuïtat en el futur:
Avui hem anat a tocar el timbaler dels Castellers de Sants i alguns dels grallers del Ferran Sunyer a la fira de Sta Llúcia, acompanyant a La Carassa. A partir d'avui ja estem buscant nom oficialment, (Quintetu Vinagre, Grallers de SantS Antoni, Martí's i els seus amics)...


EVIDENTMENT que encara falten moltes hores i hores i hores de treball i estudi, però això d'avui ha sigut un bon començament.


La Nora, el Martí S. el Guillem, el Martí Q., la Carassa, el Manu i el Martí J.


Els propers reptes amb canalla?

Doncs seguir fent planter a Barcelona: els altres nens del Ferran Sunyer, els de l'Orlandai i un somni de fa mooolt de temps.



En tornarem a parlar no?

2 comentaris:

  1. Gràcies Manu. El que fas és més important del que sembla i potser et sembla. Aquí hi ha les fotos que vaig fer: http://picasaweb.google.com/jquintana7/Grallers
    Les vaig pujant

    ResponElimina