dijous, 30 de desembre del 2010

2010, bye bye!

2010! Adéu…

Falten pocs dies per acabar l’any i aprofito un dels molts viatges en tren Reus-BCN // BCN-Reus per tal de reflexionar sobre la vida (o per rajar de qui faci falta…)

Avui és l’últim d’aquests viatges que faig al curs i m’envaeix una certa nostàlgia, que la podriem sumar a la de totes les despedides que s’han anat esdevenint aquets últims tres o quatre dies…

No sé exactament quin fenònem es dona en els putus trens de la puta renfe, però, son un dels millors moments de la setmana… el constant moviment del tren, la música via intravenosa i anar buidant el pap…

Ara m’agradaria recordar què he fet al llarg de l’any, però moltes imatges borroses (i no vaig gat!) es van entortolligant… així que us explicaré coses per temàtiques de la vida i no per ordre cronològic.

CAU

Finalment després de 13 anys vaig deixar de manera activa l’escoltisme, un seguit de malsentesos, poca comunicació, massa malestar van propiciar trencar peres amb “El Pi de Les Corts”. Després d’un parell d’intents no gaire reixits de no abandonar el moviment, aquest principi de curs (2010 -2011) però, la mateixa rutina m’hi ha fet desvincular més del que haguès volgut.

CASTELLS

Una gran temporada d’èxits castellers, un parell d’espinetes que s’han quedat clavades: el 3d9f “només” carregat del concurs i de Vilafranca, i l’actuació de terrassa. Tot i això no ens podem queixar, grandíssima temporada, una feinada increible de tota la colla…

L’any q ve, més i millor no? Tri-ple-ta Mà-gi-ca …

MÚSICA

Intérpret: Any per una banda de consolidació dels Quatrevents amb dos repertoris diferents, ball de gralles i concert; estrena com a grup de la FM de Vilafranca (la meca dels grallers), any de moltes coses, samarretes, barrets, merxandaising; i tot ha estat possible gràcies a la il·lusió i a les ganes de treball que hi hem anat posant! També ha estat any de recuperar velles propostes més minimalistes: Et Farem un Bombo! Amb diferents viatgets per tot el món: Québec, Euskal Herria, Polònia (amb un grup de nova formació “desKonieks”), final d’any amb rellançament dels dos grups de Tresquartans.

Estudiant: Molta CANYA!! Seguint en el rol de tastaolletes la última dèria és la música del renaixement, xirimies i baixons! Gralla Nova (una per any) de claus a 440hz, preparació d’un concert, que es va convertir en una audició, d’obres per a gralla i piano. I mooolta feina per fer!

Profe: Entrada al CAT com a profe de Tarota (:D) amb tres alumnes diferents, nou projecte de base al CEIP Orlandai, consolidació al Ferran Sunyer amb un petit gran èxit, i molta ilusió però poc treball en la nova escola dels castellers de sants, deurees per l’any que vé… I encantat de seguir a l’Aula de Sons i gaudint dels viatges de tren! Jaajaja

2011 serà un graan misteri, però no patiu que començarà de la millor manera possible: 4 mesets a Finlàndia d’Orgasmus! O era Erasmus??

1 comentari:

  1. Manu!
    Que el 2011 sigui encara més plé d'èxits i música i viatges i diversions i alegries! :)
    Una abraçada ben forta, Raul.

    ResponElimina