dijous, 9 de setembre del 2010

De guiris a pseudomuntanyistes

Dia d’allò més complet: Solucionada l’anada a Montreal, cotxe llogat, conduit i arribat sà i salvi al pàrking i una bella excursió en un parc natural

El dia ha començat d’una manera una mica fric: resulta que un dels treballadors de l’alberg és basco i ha viscut a Sabadell (bonapell Anaís!). La cosa frik de veritat és que ha posat una cançó (morecau en gavaxo) del Tapia, i en Blai li ha anat a preguntar com era que posava Tapia… el cas és que el paio a més de ser basc i haver viscut a Sabadell, toca o tocava la Triki!

La següent experiència del dia no ha estat tan gratificant: llogar un cotxe sempre costa, i si ets jove i el que t'atén també és jove i amb poques ganes de facilitar-te la vida encara més. El cas és que tot i les pegues que el pipiolo aquest ens ha posat per llogar la voiture: (cobrar-nos recàrrecs per ser joves, una assegurança i fotren's la por al cos per tal d'agafar la super assegurança) li hem aconseguit llogar un magnífic Kia Nosequé amb canvi automàtic (puahjjfbghrbefbw) de gasofa, i pagar-li com si fos un "econòmic" (és el que té internet, pots reservar cotxes barats, que sempre t'acaben llogant els més cars pq no els tenen en estock!). La conclusió de tot plegat és la següent: tota la gent que ens ha atès al Québec ha sigut molt simpàtica i agradable; menys el pipiolet aquest dels ous, suposem que deu estar amargat, treballant i veient que joves com ells foten el kràpula per aquests mons de Déu.


Seguidament hem començat la excursió, ja dalt del cotxe (us colo una subordinada dins de la subordinada, perdenou) però conduir un cotxe sense embrague és molt xungu i perillòs: el meu peu esquerra ha apretat el freno com si de l'embrague es tractès, SORT que no hi havia cap cotxe darreree, (reprenc) ja dalt del cotxe hem començat el periple per tal de sortir de la ciutat de Québec i rodalies (rollo el Vallès, i tu ja m'entens), després de diferents voltes hem aconseguit agafar la sortida idònia i hem fet cap al parc natural de la Jacques-Cariter http://www.sepaq.com/pq/jac/ (al feisbuc hi ha una mica de reportatge fotogràfic).

Hem arribat al parc, i a una guixeta ens han interceptat i ens han fet pagar la mòdica quantitat de 3,5 dolars per cap (i si als nostres parcs també féssim pagar no hi hauria tans domingueros no?) i ens han fet dirigir cap al centre de benvinguda, o un gentil quebeques ens ha indicat quina passejadeta podiem fer en 3 horetes! Per cert, que encara no us he dit que no ens havia plogut en tot el dia!!! Hem començat a fer la passejada envoltats d'una frondosa vegetació d'obaga (recordava una mica a la fageda d'en jordà). Hem flipat moltíssim quan a mig camí desde un mirador hem pogut observar una panoràmica de tota la vall amb arbres als dos vessants i riu (de veritat, no com els nostres) que la creuava. Quan hem arribat al final de la passejada s'ha posat a ploure!! hem menjat una micona i cap al nostre estimat cotxe (protegits de la nostra estimadíssima pluja amb els xubasqueros!)

Hem fet el viatge de tornada, menys accidentat i més recte que el d'anada, hem deixat el cotxe al garatge i després de sopar, i abans d'acabar el post, hem trobat una guitarra, i hem obsequiat als 3 gats que quedaven a la cafeteria de l'hostal amb una selecta selecció de hits cauencs.

Demà últim dia a Québec ciutat, i cap a Montreal! Averem si el temps ens hi acompanya una mica més!


Bona nit,


o bon dia!



PER CEEERT! MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS LECTORS QUE HEU DEIXAT CONSTÀNCIA QUE AQUESTS BLOG SE'L MIRA ALGÚ!!! M'HEU FET MOOLT CONTENT!

9 comentaris:

  1. Entenc perfectament el rotllo el Vallès ... ja ja

    ResponElimina
  2. Jo tb el llegeixo!
    Però m'agrada quedar-me una mica a l'ombra.
    Mola molt que us ho estigueu passant aixi de bé, però el que no sé encara, és com ha anat la cosa xq acabessiu anant a Canada a tocar.

    On us durà el proper viatge?

    ResponElimina
  3. Mola molt! gaudiu a saco!

    Ulises

    ResponElimina
  4. Com el Vallès no hi ha res! xD
    Ara Sabadell bonapell? mmm...i ___ saballuts! No hase falta que diga nada más no? :p

    Gràcies per les cròniques Manu, he rigut molt amb aquesta. El que no et passi a tu amb un cotxe...jiji

    Ens veiem,
    J.

    ResponElimina
  5. Molt xulu aquest post i molt ben escrit, eips i sense faltes d'ortografia, quina rabia fas Manu;)

    Quina aventureta lo del cotxe....

    Una abraçada guapu
    PD: ja saps qui sóc..

    ResponElimina
  6. Carai Manu, no se si tindràs ganes de tornar a l'esmuc o en realitat et vols quedar per aqui... hehehe Si més no, tornaràs amb les piles carregades.

    I si, hi ha gent que es llegeix el teu bloc.

    ResponElimina
  7. Novament demostres una solvència descriptora que hauries d'explotar més a la teva vida quotidiana.
    M'estàs fent disfrutar molt del teu viatge; espero que et segueixi anant bé i amb menys pluja.

    (¿la referència al "rollo vallès" guarda alguna relació amb la Rosa i el Mariano?

    ResponElimina
  8. si papee!

    la història de com vam acabar al canadà, molt bé jo no la sé...

    és un festival que té un conveni amb un festival que es fa al pirineu cada any, i desde en fa tres que al del québec i participen grups catalans!

    ResponElimina
  9. Alguns llegim amb retard i ja no comentem. Tot i això només diria pestes de tu per pura enveja :) Ah! I això que no teniu rius de veritat dis-ho per tu! Alguns catalans sí en tenim d'això!

    ResponElimina