dilluns, 8 de febrer de 2010

somnis fets realitat!


Farà cosa de molts mesos, casi un any, parlant parlant amb una persona (que acabant sent més important per mi del que jo mai haguès imaginat!) va sortir una idea tonta: fer unes colònies de 2 dies de grallers i timbalers, per tal de fer formació i aprendre noves coses...

Aquesta idea, poc a poc, va anar quallant, i es va convertir en una primera reunió, entre Sants i St Cugat: la cosa va tirar endavant.

Després d'un ajornament, unes quantes reunions, unes quantes hores davant l'ordinador fent quadrar números, buscant professors, cotxes... aquest cap de setmana, hem marxat de colònies.

Aquestes primeres hores després del cap de setmana estan sent molt dolces! es barregen dos sentiments: per una banda la satisfacció de la feina ben feta: la grandíssima resposta dels músics de les dues colles, la dels caps de gralles pertinents que han pencat de valent i la feinada feta pels 4 (o 7) professors convidats; i per l'altra ganes de seguir treballant, d'anar més enllà, fer la pilota MÉS gran!!

L'any que ve més i millor!!


Gràcies a tots!!
tots els participants, al concert final!


cantant a la nit!

2 comentaris:

 1. Visca les motivades i les anades d'olla! Que seria de la vida sense aquestes dues coses...quin avorriment! jejeje

  Firmat: Una bufanda...però de les de veritat! :p

  Em sembla que aquest regustet dolç durarà força temps...

  ResponElimina
 2. com mola una iniciativa així!! a l'escola de música de rubi ho va començar fent el profe de clarinet i ara ho fan tots els alumnes un cop a l'any amb els seus respectius instruments... :)

  a veure si contínua i s'en fa una altra l'any que ve... pots comptar que els que hi han anat aquest any voldran repetir l'experiència!

  ResponElimina