diumenge, 27 de desembre de 2009

Nadal

Havent guanyat uns quants quilets extres amb tant de turró i tanta neula, a dia d'avui, 5 de Gener del present 2009, m'agradaria destacar un parei de fets extraordinaris de com enguany estic (o estem) celebrant el Nadal.


a) suposo que tots heu vist en el post anterior l'espectacle que vam presnetar amb l'actor Miquel Maliarach els 4vents!! l'any q ve gira per Catalunya, contractació oberta!


b) Audicions de Nadales de Gralles, la primera a Reus, i la segona al CEIP Ferran Sunyer! tota una aventura!! muntar nadales amb dues classes!!


c) Primer bolu en un Cant de la Sibil·la, que això es mereixeria un post apart, sobre què és el Cant de la Sibil·la...

d) Nadal i St Esteve a Reus (tradicions típiquees)

e) Descobriment (amb gran goig i joia) del famòs quinto de st cugat. El quinto és una espècie de bingo popular a la catalana; on és tan important fer el quadradet, com escoltar com els llorus (els que diuen el numeret) canten el número: a tall d'exemple: 88 les mamelles de la Paula; 68 Pilota al Pal, i te'n dec una; 29 Festa Major (St Pere); 16 sexe; 81 uaitanta u U U... també es mereix un post apaart!

f) Cap d'any, primera participació en una macrofesta! (és a dir: grandíssima nit a cotxeres de sants, organitzat pels castellers i per la gent de l'Assamblea del barri, amb concert de RumbAlBar i punxadiscos)

e) Dinar familiar amb la nova família política.

g) I avui, com fa 10 anys a tocar nadales a la cavalcada de Reis... a més, avui diuen que haig de fer honor al meu nom...


Bona entrada d'any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada